Select4U

Uitzendbureau voor technisch personeel

Kort gezegd is een uitzendbureau een arbeidsbemiddelingsbureau die op zoek is naar de perfecte match tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Aangezien het vinden van de perfecte match een intensieve en tijdrovende klus is wordt er over het algemeen voor gekozen om deze taak uit te besteden aan een uitzendbureau. Een uitzendbureau beschikt immers over de expertise en het netwerk om deze taak op een goede manier uit te voeren.

Wat is een uitzendbureau?

Een uitzendbureau is een bedrijf die zich bezig houdt met het bemiddelen tussen mensen die werk zoeken en organisaties die naar personeel op zoek zijn. Daarmee is een uitzendbureau eigenlijk een soort marktplaats waar vraag en aanbod m.b.t. werk bij elkaar wordt gebracht.

Een uitzendbureau kan actief zijn op de gehele arbeidsmarkt maar over het algemeen wordt er voor gekozen om zich te specialiseren in een specifieke sector. Select4U is bijvoorbeeld een uitzendbureau die zich specialiseert in de technische sector. Daarmee zou je Select4U ook een technisch uitzendbureau kunnen noemen. Wij zorgen namelijk met alle plezier voor een match tussen onze technische professionals en onze opdrachtgevers. Tijdens dit proces proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de criteria van onze opdrachtgevers, de capaciteiten en de wensen van onze technische professionals.

Wat doet een uitzendbureau zoals Select4U voor de uitzendkrachten

Select4U is een uitzendbureau die zich richt op het samenbrengen van technisch personeel met onze opdrachtgevers. Doordat wij al jaren als uitzendbureau actief zijn binnen deze sector, hebben wij veel kennis opgedaan en beschikken wij over een groot netwerk. Dat voor jou als werkzoekende zeer voordelig Wij gaan met jou in gesprek om jouw capaciteiten, wensen en ambities in kaart te brengen. Vervolgens gaan we op zoek naar de vacatures die het beste bij jou passen. Wij richten ons als uitzendbureau op de perfecte match tussen onze technische professionals en opdrachtgevers. Als wij een match hebben gevonden stellen we je voor aan de opdrachtgever en dan kan het zomaar zijn dat jij een nieuwe baan hebt en onze opdrachtgever een goede nieuwe werknemer. Dat is waar wij als uitzendbureau naar streven!

Wat doet een uitzendbureau zoals Select4U voor de opdrachtgever

Select4U is een uitzendbureau die jouw organisatie helpt om het juiste technische personeel te vinden voor jouw openstaande vacatures. Dit personeel  moet uiteraard voldoen aan alle criteria maar moet ook bij uw organisatie passen. Daarom gaan wij eerst met jouw als opdrachtgevers in gesprek om alle criteria in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij op zoek in ons medewerkersbestand en benaderen wij potentiële kandidaten. Als er een geschikte kandidaat is gevonden regelen wij dat er een gesprek plaatsvindt en dan kan het zomaar zijn dat jouw organisatie een nieuwe goede medewerker heeft.

Uitzendbureau Select4U

Select4U is een uitzendbureau dat gericht is op de technische sector. Heb jij op de korte termijn vakbekwame technische professionals nodig? Dan is uitzenden een hele goede oplossing! Wij hebben als uitzendbureau een groot netwerk opgebouwd met technische professionals. Daardoor precies wat wij zelf in huis hebben en hoe wij de juiste kandidaten voor jouw bedrijf kunnen vinden.

Door onze kennis van de arbeidsmarkt, het inzicht in talent en de meest up-to-date kennis rondom uitzenden zorgen wij ervoor dat we snel in staat zijn de perfecte match te vinden tussen onze technische professionals en jouw organisatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Het team

Maarten Wolvetang

  • 06 - 51 25 61 23
  • mw@select4u.nl
Contact

Petra Massop

  • 06 - 52 59 96 28
  • pm@select4u.nl
Contact