Even voorstellen

Op 23 april 2019  ben ik begonnen met mijn stage bij Select4U in Ulft en ik wilde mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Mika Hissink en ik ben 17 jaar oud. Ik ben geboren in Doetinchem en woon in Gaanderen. Ik vind het leuk om samen te werken en ben graag bezig met commerciële bezigheden. Ik heb verschillende hobby’s zoals: voetballen, reizen en uitgaan. Naast mijn hobby’s ben ik ook dagelijks bezig met werken bij Coop Gaanderen als vulploegleider. Ik volg de opleiding Junior Accountmanager niveau 4 op het Graafschap College in Doetinchem. Mijn opleiding duurt 3 jaar en ik zit nu in de laatste weken van het eerste jaar van mijn opleiding.

Ik kijk erg uit naar mijn stageperiode bij Select4U en hoop er een leuke maar vooral ook een leerzame tijd van te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *