Even voorstellen

Mijn naam is Bart te Wildt, ik ben 23 jaar oud en ik woon in ’s-Heerenberg. Via de opleidingen Bedrijfskunde MER (op de HAN in Arnhem) en medewerker HRM (op het Graafschap College in Doetinchem) ben ik erachter gekomen dat een functie als intercedent heel goed bij mij past en dat mijn passie ligt bij het werken binnen een uitzendbureau.

Enkele maanden geleden heb ik mijn MBO Niveau 4 diploma behaald en vol goede moed ben ik op maandag 2 september begonnen met mijn eerste baan als Aankomend Intercedent bij Select4U.

Naast het feit dat ik werkzoekenden graag naar een nieuwe baan begeleid en dat ik bedrijven graag ondersteun in de zoektocht naar (nieuw) personeel ben ik een groot sport fan. Wanneer ik niet aan het werk ben kijk ik het liefst naar voetbalwedstrijden en formule 1 races, daarnaast vind ik het erg leuk om een potje te gamen in mijn vrije tijd.

Ik kijk er enorm naar uit om mezelf als Intercedent en als persoon verder te ontwikkelen binnen Select4U. Ik begin vol goede zin en goede moed aan deze mooie uitdaging en ik hoop jullie de komende weken allemaal te ontmoeten en te leren kennen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *