Even voorstellen

Vanaf 4 februari 2019 ben ik bij Select4U werkzaam voor oa. de (online) communicatie en nu is mij gevraagd mij even voor te stellen.

Mijn naam is Minke Scheffer Ik ben 19 jaar jong en woon in Beek. Daar ben ik geboren en getogen. Ik vind het leuk om met vriendinnen samen leuke dingen te doen zoals naar de film, shoppen een terrasje pakken en ook ben ik gek op lekker eten en op vakantie gaan. Maar ik vind het ook heerlijk om lekker thuis op de bank te zitten en om af en toe naar de sportschool te gaan.

De opleiding die ik heb gevolgd is medewerker Marketing en Communicatie op het Rijn IJssel. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen oa. bij Vakmedianet in Doetinchem, Print2Pack in Vorden en bij Direct Result in Rotterdam. Bij deze bedrijven heb ik enige ervaring opgedaan v.w.b. marketing.

Ik kijk er naar uit om de mensen te leren kennen die voor Select4U werkzaam zijn en zal een iedereen die binnen komt zo goed mogelijk helpen en te woord staan.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *